Richmond Calloway

Als official dealer van Richmond Interiors vind je in het assortiment van Outlet Landelijk Wonen onder meer de oogverblindende meubelstukken van Richmond Calloway. Je herkent de Richmond Calloway collectie meteen aan de sublieme kleur. Daarnaast heeft ieder meubel van deze unieke reeks zijn geheel eigen look dankzij het handmatige gietproces.

Toont alle 2 resultaten

Onze showroommodellen

In onze showroom staan meerdere Richmond Calloway meubels. Het gaat hier om showroommodellen die in uitstekende staat verkeren. We bieden deze exemplaren aan met een interessante korting waarmee je al gauw honderden euro’s bespaart. Daar komt nog bij dat je ze meteen meeneemt vanuit de showroom, zodat deze stukken snel kunnen schitteren in je woon- of zitkamer. En wil je je nieuwe aankoop liever laten bezorgen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De pronkstukken van Richmond Calloway

Outlet Landelijk Wonen heeft verschillende meubels van de Ricmond Calloway collectie. Zo hebben we onder andere prachtige salontafels Calloway van Richmond Interiors. Deze salontafels zijn opvallend en tegelijkertijd subtiel vormgegeven.

Ook willen we zeker even je aandacht vragen voor de Richmond Calloway wandkasten waarmee je de karakteristieke stijl kunt doorvoeren in je hele woonkamer. De wandkast heeft dezelfde volmaakte kleur champagne gold, waardoor deze een perfecte aanvulling vormt op de Richmond Calloway selectie.

De voordelen van Outlet Landelijk Wonen

We bieden onze klanten met veel plezier outletproducten aan die verkrijgbaar zijn voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit beleef je vele jaren plezier aan deze Richmond Calloway stukken die je mag bestempelen als ware kunstwerken.

Daarnaast is het ook de plek waar je je gasten ontvangt. Het Richmond Calloway meubilair tilt je interieur naar een hoger niveau en je mag ze dan ook gerust stijlvol en origineel noemen. Heb je je oog laten vallen op een van onze Calloway meubels van Richmond? Bestel eenvoudig via de webshop of kom langs in de showroom.

Onze service

Wil je meer weten over de Ricmond Calloway meubels? Neem gerust contact met ons op via 0320 413 566. Onze specialisten staan je graag te woord. Wil je onze showroommodellen met eigen ogen komen bekijken, dan ben je meer dan welkom in onze showroom in Lelystad.

Grote black friday kortingen op nieuwe producten