Richmond bank

Een comfortabele én stijlvolle bank in huis halen? Dat kan met een Richmond bank. Gaat u voor een gewaagde kleur of houdt u het bij een zwarte, grijze of witte bank? Met een Richmond bank creëert u de sfeer die bij uw smaak en interieur past. Nog niet overtuigd? Kom dan langs in onze showroom in Lelystad en ervaar het comfort zelf.

  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 50,-
  • Groot online aanbod Richmond banken
  • Bezoek onze showroom in Lelystad

Over Richmond Interiors

Richmond Interiors staat bekend om zijn meubels met kenmerken als duurzaamheid, kwaliteit, een chique uitstraling en betaalbare prijs. Outlet Landelijk Wonen is een van de officiële retailers die het merk Richmond Interiors mag verkopen. Wist u dat Richmond Interiors eerst door het leven ging als Spieghel Trading Company en vooral antieke meubels importeerde? Door het vele reizen had het merk genoeg inspiratie om zelf te starten met het ontwerpen van meubels. Al snel veranderde de naam van Spieghel Trading Company naar Richmond Interiors.

Hoekbanken, tweezitters en andere Richmond banken

Richmond banken zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Of u nu een heerlijke hoekbank zoekt of een chique maar comfortabele tweezitter voor op kantoor of in uw woonkamer: er zit hoe dan ook een geschikte bank voor u tussen. Bekijk het assortiment Richmond banken op de website van Outlet Landelijk Wonen.

Onze showroom

Wilt u de luxe uitstraling en het ultieme comfort van de Richmond banken in het echt ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Lelystad. Naast onze prachtige banken vindt u diverse andere Richmond meubels terug in onze showroom en op onze website. Richmond meubels kunt u perfect met elkaar combineren! Zo bestaan er verschillende Richmond collecties, bestaande uit meerdere soorten meubels met dezelfde look en feel.

Ons adres:
Noordersluisweg 6
8243 PR Lelystad

Bekijk andere Richmond meubels online

Bij Outlet Landelijk Wonen bieden we ook Richmond outlet meubels aan, zo bent u nog voordeliger uit.

Heeft u vragen aan Outlet Landelijk Wonen?

Heeft u vragen over de Richmond banken of onze dienstverlening? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Wij gaan verhuizen, totale leegverkoop!
Kortingen bij Outlet Landelijk Wonen tot wel 70%