Richmond Interiors

Richmond Interiors is een populair Nederlands interieurmerk voor luxe meubels. Met de zeer aantrekkelijke meubels van Richmond Interiors kun je je hele woning inrichten. Van prachtige banken en stoelen tot elegante eettafels en accessoires.

  • Officiële Richmond Interiors dealer
  • Gratis levering bij bestellingen boven de € 50,-
  • Shop online of bezoek onze showroom in Lelystad

Meubels van hoge kwaliteit

De meubels van het merk Richmond Interiors worden allemaal in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor schaf je altijd unieke meubels aan van Richmond Interiors, die je niet zomaar van dezelfde kwaliteit vindt bij een ander merk.

Daarnaast zorgen ze er altijd voor dat ze voldoen aan de laatste interieurtrends, zodat je altijd je interieur hierop kan aanpassen. Richmond meubels zijn daarmee niet alleen chic, maar ook trendy!

Richmond Interiors sluit aan op jouw stijl

Als je gaat voor Richmond Interiors, heb je een ontzettend breed aanbod om uit te kiezen. De producten zijn niet alleen chic, maar ook zeer comfortabel. Voor iedereen zit er wel wat bij.
Als je zoekt naar een zeer opvallend meubelstuk, kun je kiezen voor een van de glimmende of velvet meubels. Meer een liefhebber van neutrale interieurstukken? Ga dan voor een van de ingetogenere stoffen of kleuren.

Soorten luxe meubels van Richmond Interiors

De meubels van Richmond Interiors zijn geschikt voor iedere ruimte in je woning. Richt je woonkamer bijvoorbeeld in met een comfortabele bank en een chique salontafel. Voor de slaapkamer verkopen we heerlijke bedden van Richmond Interiors.

Een Nederlands interieurmerk

Interieurmerk Richmond Interiors maakt een luxe interieur voor iedereen bereikbaar. Deze Nederlandse meubelgroothandel is een familiebedrijf dat al jarenlang bekend is in de meubelbranche.

In de laatste jaren is het Richmond Interiors uitgegroeid tot een internationaal bekend interieurmerk met dealers verspreid over heel Europa. Outlet Landelijk Wonen is een van deze officiële dealers.

Bestel je nieuwe meubels online of via onze showroom

Naast een webshop hebben we bij Outlet Landelijk Wonen een showroom in Lelystad aan de Noordersluisweg 6. Hier heb je de mogelijkheid om de stoffen of materialen zelf te voelen en om het zitcomfort zelf te ervaren.

Vragen over dit Richmond Interiors?

Heb je nog vragen over de meubels of accessoires van Richmond Interiors? We staan 6 dagen per week voor je klaar. Bereik ons via 0320 413 566 of outletlandelijkwonen.nl@outlook.com.

Wij gaan verhuizen, totale leegverkoop!
Kortingen bij Outlet Landelijk Wonen tot wel 70%