Richmond kasten

Heeft u een kast nodig om veel spullen in op te bergen, een open kast voor decoratie of een nachtkastje voor naast het bed? Wat voor type kast u ook zoekt, bij Outlet Landelijk Wonen vindt u verschillende vormen en maten Richmond kasten. Bekijk ons aanbod.

  • Bij bestellingen vanaf € 50,- gratis verzending
  • Een Richmond kast geeft sfeer en karakter aan uw interieur
  • Bekijk uw favoriete Richmond kast ook in onze showroom in Lelystad

Richmond Interiors

Richmond Interiors meubels geven sfeer en karakter aan uw interieur. Alle Richmond kasten en andere meubels zijn ontworpen en vervaardigd door het merk zelf en zijn gemaakt van de beste materialen.

Van ladekasten tot tv-meubels

Een warme en stijlvolle uitstraling creëert u onder andere met een prachtige kast van het merk Richmond. De verschillende typen kasten zijn perfect met elkaar te combineren. Daarnaast bent u verzekerd van kwalitatief goede meubels. Dankzij de vele verschillende collecties koopt u bij ons altijd de geschikte meubelen voor uw interieurstijl. Gaat u bijvoorbeeld voor een stijlvolle en chique zwarte kast met gouden details, zoals de dressoir Blackbone gold? Of past de landelijke Dressoir 2-schuidfeuren wellicht beter bij u?

Breng een bezoek aan onze showroom in Lelystad

We beschikken over een prachtige showroom in Lelystad. Hier ontdekt u alle Richmond kasten en meubels in het echt. Bovendien ziet u in de showroom precies welke meubels mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hulp nodig? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en adviseren u graag.

Ons adres:
Noordersluisweg 6
8243 PR Lelystad

Bekijk nog meer meubels van Richmond Interiors

Vind nog meer prachtige meubels van het merk Richmond Interiors in ons assortiment:

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over een van de Richmond kasten of over onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320 413 566 of een mail te sturen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij gaan verhuizen, totale leegverkoop!
Kortingen bij Outlet Landelijk Wonen tot wel 70%